SUP står for Stand Up Paddle, og det er en sjov og afslappende aktivitet for alle. Du kan både sejle, svømme, surfe eller bare slappe af på din sup board. SUP er for alle aldre og alle niveauer, så det er en aktivitet for hele familien.

SUP – en sjov familieaktivitet

SUP er en sjov familieaktivitet, som I kan lave sammen. Det er en aktivitet, hvor I kan være aktive og samtidigt nyde naturen og hinanden. Det er en aktivitet, som I kan lave på ferien, eller I kan lave det på en afslappet weekend. Du kan ofte finde gode sup board tilbud på Ny Forms hjemmeside.

Hvad er historien bag Stand Up Paddle og hvorfor er det blevet så populært?

SUP er i de seneste år blevet meget populært, og det skyldes især at det er en sjov og afslappende aktivitet for både unge og gamle. Noget af det vigtige udstyr man skal bruge til SUP, er et SUP board, en SUP padle. Det er altså super nemt at gå til, hvilket nok igen er en grund til at det er blevet så en populært vandsportsaktivitet.

Medbring SUP til familien på ferien

Du kan medbringe din SUP board på ferien, og nyde den sammen med familien. Det er en god måde at komme lidt længere væk fra land på, end man kan gå, men man skal ikke så langt ud på vandet at man ikke kan komme tilbage til land igen.

Hvad er fordelen ved en SUP?

Fordelen ved en SUP er at man kan bruge den til de fleste vandsportsaktiviteter. Du kan som nævnt, svømme, sejle, surfe, slappe af og meget mere. Det er en aktivitet for hele familien, og der er så mange muligheder.

Hvad er ulempen ved en SUP?

Ulempen ved en SUP er at man ikke kan stå helt fast på den. Det er en sikkerhedsmæssig ulempe, idet man kan drukne, hvis man falder ned fra et SUP board og ikke kan svømme.

Hvad er prisen på en SUP?

Prisen på en SUP varierer meget, og det kommer an på hvilken type du leder efter. Du kan f.eks. købe en billig SUP for ca. 500 kroner, men det er bedst at købe en, som er lidt dyrere.

Konklusion

SUP er en sjov og afslappende aktivitet for alle. Du kan både sejle, svømme, windsurfe eller bare slappe af på din SUP board. SUP er for alle aldre og alle niveauer, så det er en aktivitet for hele familien.