Vi kender det til hudløshed. Det danske, våde vejr. Når man lever i et land omringet af kyster, så er man udsat for det våde fra oven i gennemsnit hver anden dag. Men klæder man sig på til vejret, behøver det ikke at være så slemt. Og man kan faktisk finde både overtøj og fodtøj, der egner sig til regnvejr, og som stadig er super stilfuldt og vil understøtte dit look på den mest eksemplariske måde. Det er bare om at gå på opdagelse.

Hvorfor er gummistøvler lange? Vi skal vel ikke klædes på til at gå igennem en springflod, hver gang det regner? Svaret er: Det er de heller ikke altid. Hos Ilse Jacobsen er gummistøvler korte, hvis det er det, man går efter. At gøre gummistøvler korte giver nye muligheder for at arbejde med designet. Og der er kommet mange flotte modeller, efter at man har gjort gummistøvler korte. Der er mange at vælge i mellem og helt sikkert en model, der passer til netop dit look og din stil.

Sødt, sejt eller elegant?

Hvordan er det med komforten, efter at man har gjort gummistøvler korte? Jo, ved at gøre støvlerne korte har man sløjfet det lange skaft, så man ikke har det på slæb, når man bevæger sig omkring. Ved at holde gummistøvlerne korte har man fået mere bevægelsesfrihed og flottere design.

Gå glad ud i vejret med de nye modeller. Det har vist sig at være et stort plus at holde gummistøvler korte, så de er nemme at smutte i og behagelige at komme omkring i. Det er rart at føle den frihed, det indebærer at holde gummistøvler korte, så de passer til det meste tøj. Det gør det skønt at færdes i regnen.

Slut med våde sokker

Slut med at blive gennemblødt, fordi man ikke har det rigtige fodtøj på. Du kan færdes i regnen og komme tørskoet frem med korte gummistøvler, der oser af selvbevidst stil. Det er virkelig sandt, at klæder skaber folk. Og ikke mindst støvler. Derfor har vi gjort gummistøvler korte, så alle kan være med.