Det er sommertid, og solen skinner. I hvert fald for det meste. Vi kender jo alle den danske sommers utilregnelighed, men alligevel. Der er solskin på vej og varmere vejr, og så er det bare om at komme ud og nyde det. For sommeren er kort. Det er om at nyde den, mens den er her. Og når temperaturerne i vandet ved strandene omkring også stiger, så er det på med badetøjet og ud i bølgen blå. Har du nu husket badetøjet?

En badedragt er en af de bedste opfindelser, der nogensinde er gjort. Den er pæn og sidder behageligt, og den er superskøn at bade i. Og en badedragt kan fås i så utrolig mange farver og mønstre, så det kan være helt svært at bestemme sig. Skal den være ensfarvet i år? Eller vil jeg gerne have fuld fart på mønstre og farver? Skal den være stribet, klassisk? Der er mange spørgsmål at stille, hvis man står og skal købe en ny badedragt.

Beskyttet mod sol og vind

En god badedragt har UV-beskyttelse på helt op til 50+, hvilket er en stor fordel for kvinder med sart hud. Den dækker over mere end en bikini og beskytter godt imod solens stråler og vindens kulde. En badedragt er noget af det bedste, man kan have på ved stranden. Og har man købt sig en smuk badedragt, så kan den holde længe, hvis man behandler den pænt.

Om du har badet ved stranden eller i svømmehallen, så gør dig selv og din badedragt en tjeneste og skyl den bagefter. Det vil bidrage til at forlænge levetiden betragteligt. Lige som det også er en god idé at hænge den til tørre, når du kommer hjem, så den ikke skal ligge i en lukket plasticpose og være våd i længere tid.

God tur til stranden

Der er så dejligt ved de danske strande. Og de fleste af os bor ikke længere fra havet, end at det er muligt at tage en tur til stranden med bilen eller toget på en helt almindelig lørdag eller søndag. God tur!