Står du ved afslutningen af folkeskolen og skal vælge næste skridt i din tilværelse, men trænger til at få pudset dine færdigheder af? Synes du, at det er lige lovlig hurtigt at tage springet direkte til gymnasiet? Det er der ikke noget at sige til. Er du glad for sport og elsker du at spille fodbold? Så kan et ophold på en af landets mange idrætsefterskoler være en god idé. For her kan du opleve fællesskaber og få skærpet dine færdigheder, samtidigt med at du kan bruge kroppen på fodboldbanen.

Det er ofte på efterskoler fodbold vælges af de unge mennesker, der gerne vil udvikle sig og samtidigt dyrke sport. Livet på efterskolerne er eminent, hvis der skal udvikles kompetencer og tages beslutninger om den forestående fremtid. Og det er på de idrætsbaserede efterskoler fodbold tages seriøst og indgår som en vigtig del af undervisningen. Her opleves sammenhængen mellem det fysiske og det mentale som en naturlig ting.

Fodbold er fællesskab

Fodbold er en holdsport, hvor fællesskabet er en meget vigtig del. Man ser på efterskoler fodbold som en integreret del af den udvikling, den unge gennemgår. Og det giver god mening, for der er mange elementer fra fodboldens verden, som kan spejles ind i det liv, vi ellers lever. Det oplever mange af de elever, der vælger idrætsefterskoler med tilbud om undervisning i fodbold.

Vælg på efterskoler fodbold som fag og bliv udviklet, både som holdspiller og som en del af det større fællesskab. Det giver så meget fra sig, og du vil opleve, at du udvikler dit talent og samtidig får skærpet dine kompetencer i fag, som du måske ikke var så stærk i, i folkeskolen. Man kan sige, at det er på efterskoler fodbold for alvor giver mening, fordi denne holdsport netop drives af fællesskab.

Bliv hjemme i dig selv

Du kommer forhåbentlig til at finde dig selv og få et bedre overblik over, hvad du vil i årene fremover. Du bliver et mere afklaret menneske og kommer til at føle dig mere hjemme i dig selv. I hvert fald hvis det går som efterskolen vil. For her vil man dig kun det bedste.