Det at købe en brugt bil er ikke længere noget, der rynkes på næsen over. Man kan efterhånden få brugte biler, der er så velholdte og lækre, at ingen kan fornemme, at der er noget som helst brugt over dem. Og mange biler i luksusklassen handles brugt, mens de stadig er top luksusbiler og meget langt fra sidste salgsdato. Tyske kvalitetsbiler fra øverste hylde sælges brugt til fornuftige priser på det danske marked. Luksus og stil på fire hjul.

Hos en dansk forhandler kan du finde en brugt Mercedes CLA, der kører som smurt og ligner det, den er; en kompakt, dog rummelig og særdeles sporty bil fra et af de mest anerkendte tyske bilmærker. Mercedes CLA er intet mindre end et pletskud fra udviklerne i det kendte bilfirma. Den er øjeblikkeligt blevet en succes. Dens kompakte ydre er designet med en stil, der springer i øjnene og oser af stil og luksus. Det er ikke en lille bil, tværtimod. Der er masser af plads i en Mercedes CLA.

Besøg din forhandler

Hvis du er på udkig efter en brugt Mercedes CLA, så gør dig selv den tjeneste at besøge en forhandler. Forhandleren kender modellen og kan hjælpe dig med gode råd og fif. Hos forhandleren kan du prøve din kommende bil og opleve den på nærmeste hold. Og du kan stille spørgsmål og få nogle svar, som forhåbentlig kan bringe dig videre.

Mercedes CLA er en bil, der får blikke med på vejen. Det er en smuk bil, som kan flytte sig og komme frem. Mere end blot et køretøj på fire hjul. Man hedder jo ikke Mercedes for ingenting. Og til trods for sit kompakte ydre så er der masser af plads i denne bil. Det er en rummelig bil med masser af lækre detaljer. Og en følelse af luksus som kun en Mercedes kan give.

Ud på landevejene

Når alt er skrevet under, og handelen er i hus, så skal der ud og køres bil. Der er megen køreglæde i denne model fra det tyske kvalitetsmærke. Det er helt fristende at køre en omvej.