Med elbilernes indtog på de danske veje, så er efterspørgsels for elbiler, som er til at betale for af almindelige danskere også eksploderet. Derfor vil vi i dette indlæg komme ind på to af de bedste budgetvenlige elbiler vi mener du med fordel kan tjekke ud.

Dacia Spring

Dacia Spring er en elbil, der er designet til at være budgetvenlig. Bilen er udstyret med en række moderne funktioner, men den er stadig en af de billigste elbiler på markedet. Dacia Spring er en lille bil, der er perfekt til bykørsel. Den er udstyret med et batteri, der giver en rækkevidde på op til 230 kilometer. Bilen er desuden udstyret med et moderne infotainmentsystem, der giver adgang til navigation, musik og meget mere. Dacia Spring er en elbil, der er designet til at være budgetvenlig. Bilen er udstyret med en række moderne funktioner, men den er stadig en af de billigste elbiler på markedet.

Nissan Leaf

Nissans elbil Leaf, har efterhånden den del år på bagen, og er en af de første elbiler vi kunne se på de danske veje.  Nissan Leaf er udstyret med en rækkevidde på op til 270 kilometer. Dette er inklusiv de yderligere 50 kilometer, som bilen kan køre ved hjælp af regenerativ bremsning.  Bilen er udstyret med moderne funktioner såsom bl.a. automatisk nødbremse, blindvinkelassistent og et infotainmentsystem med navigation og radio.  Nissan Leaf er et oplagt valg til daglig kørsel i byen eller på landevejen.

Hvad er fordelen med en elbil

Fordelen ved elbiler er som regel, at elbiler er billigere i drift. Dette skyldes at omkostningerne til strøm, er meget billigere end prisen på brændstof. Herudover vil elbiler med tiden også kunne betale sig i forhold til køb af en benzin eller diesel bil.

Hvilken skal du vælge?

I dette indlæg har vi fremlagt to af de bedste budgetvenlige elbiler på markedet. Begge biler er designet til at være prisvenlige. De er begge udstyret med moderne funktioner og et batteri, der giver en rækkevidde på over 200 kilometer. Det er op til dig selv at vælge, hvad der passer bedst til din hverdag.

Konklusion

Dog er der ingen tvivl om at elbiler ikke kun er for de velhavende, og at du også kan få en elbil der passer til din pengepung, og som kan klare dine daglige kørsel. Det er dog vigtigt at du er opmærksom på, at du skal tilpasse din kørsel, og dit forbrug til din bil.