Der er mange måder, man kan bruge plastik diamanter på, og en af de mest populære måder er ved at lave diamant art. Diamant art er en sjov og kreativ hobby, der giver dig mulighed for at lave smukke og unikke kunstværker.

Hvad er diamant art?

Diamant art er en kreativ hobby, hvor man bruger små kunstige diamanter til at skabe unikke mønstre og motiver på et stykke stof. Diamant art er en sjov hobby for både børn og voksne, og det er en oplagt måde at tilbringe en hyggelig eftermiddag eller aften.

Hvordan laver man diamant art?

For at komme i gang med diamant art skal du starte med at finde et motiv, du gerne vil lave. Motivet kan være et fotografi, et maleri eller et mønster, der er tegnet på forhånd. Når du har fundet dit motiv, skal du tegne det på det stykke stof, du ønsker at bruge til diamant art. Derefter skal du lave et lille hul i stoffet for hver af de små kunstige diamanter. Du kan bruge en diamant pen eller en diamantpincet til at lave hullerne i din diamond painting. Når hullerne er lavet, skal du sætte diamanternes farve på plads i forhold til det motiv, du har valgt. Herefter skal du påføre lim på bagsiden af diamanterne og sætte dem på plads i hullerne. Når alle diamanterne er på plads, skal du lade limen tørre, og så er dit diamant art kunstværk færdigt!

Hvor kan man købe materialer til diamant art?

Du kan købe alt hvad du skal bruge til diamant art hos en hobbyforretning eller online på en af de mange hjemmesider, der sælger diamant art materialer. En forhandler vi ofte anbefaler og som du sikkert kender, er Bog & Idé. De har altid et godt udvalg af diamant art materialer og mange forskellige mønstre og motiver, du kan vælge imellem.

Hvilke materialer skal man bruge til diamant art?

Når du skal i gang med diamant art, skal du bruge følgende:

  • Et motiv
  • Stof
  • Kunstige diamanter
  • Diamant pen eller diamantpincet
  • Lim
  • Tæppe

Konklusion

Som du kan se, så er det meget simpelt at komme i gang med diamant art. Det eneste du skal bruge, er et motiv, et stykke stof, nogle kunstige diamanter, en diamant pen eller diamantpincet samt lim. Derefter skal du lave huller i stoffet for diamanterne og sætte dem på plads. Når alle diamanterne er på plads, skal du lade limen tørre, og så er dit diamant art kunstværk færdigt.